Persondatapolitik

Brugen af personoplysninger

Personoplysninger afgives ikke til en tredjepart, medmindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har samtykket i at give os disse oplysninger i forbindelse med køb eller genbestilling af ordre m.v. Expression ApS indsamler kun relevante oplysninger for at kunne håndtere en ordre så som virksomhed, navn, adresse, postnummer, e-mail og kontooplysninger. Expression ApS håndterer ingen følsomme oplysninger.

Personoplysninger bruges til at gennemføre den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med – for eksempel et køb. Oplysningerne bruges desuden til at få større kendskab til dig og de øvrige brugere af websitet. Brugen kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vores hjemmeside og produkter.

 

Beskyttelse af brugerens personoplysninger

Persondataforordningen regulerer behandling og indsamling af personrelaterede oplysninger – herunder personoplysninger, der indsamles på internettet.

Ifølge persondataforordningen må behandling af personoplysninger om dig alene ske med dit samtykke. Når du har afgivet samtykke til behandling af dine personoplysninger, kan du til enhver tid tilbagekalde samtykket. Har du tilbagekaldt dit samtykke, vil dine personoplysninger blive slettet med mindre anden dansk lovgivning forudsætter et krav om opbevaring.

Hvis der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataforordningen ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der behandles om dig. Er oplysningerne forkerte har du ret til at kræve, at oplysningerne bliver rettet eller slettes.

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, men afgivelse af dine personlige oplysninger sker på eget ansvar.

Personoplysningerne slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes.

Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet.

 

Videregivelse af oplysninger til 3. part

Expression videregiver personoplysninger til 3. part i forbindelse med håndtering af markedsføring og nyhedsbreve til nedenstående virksomheder. Der er indgået Databehandleraftaler med alle 3. parter for at sikre overholdelse af persondataforordningen.

E-conomic: Håndtering af faktura
Mailchimp: Til udsendelse af nyhedsbreve
OnlinePlus ApS: Medie rådgiver og markedsføring

 

Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Expression ApS, skal du blot rette henvendelse på info@expression.nu eller på telefon +45 61653597. Hvis der er registreret forkerte data, eller hvis du har andre indsigelser, kan du rette henvendelse via samme kontaktoplysninger. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i persondataforordningen.

 

Cookiepolitik

På Expression.nu anvendes cookies til at se statistik på de hjemmesidebesøgende. Ønsker du ikke at modtage cookies fra dette website, kan du under internetindstillinger slette individuelle cookies eller alle de cookies, som din browser har gemt. I de fleste browsere kan du vælge avancerede cookieindstillinger under internetindstillinger og tilføje Expression.nu til listen over websites, du ønsker at blokere cookies fra. Læs hvordan du fjerner cookies fra din hjemmeside her: https://erhvervsstyrelsen.dk/saadan-undgaar-du-cookies.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Vores erfaring er at den bedste rådgivning kommer gennem dialog. Vi sidder derfor klar til at tage en uforpligtende snak om dit næste projekt.